صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

صمد صبا را نگه داشت، خودش سقوط کرد

کد خبر: ۵۰۰۷۹۴
| |
2784 بازدید

صمد مرفاوی که نیم فصل اول را به خوبی در صبا گذراند، در دور برگشت با پیکان سقوط کرد.

به گزارش "ورزش سه"، صمد مرفاوی که لیگ چهاردهم را با صبای قم آغاز کرده بود، با تمام مشکلات تیمش خصوصا وضعیت مالی و انتقال تمرینات به قم توانست در پایان نیم فصل با 6 پیروزی مقابل تیم‌های ذوب‌آهن اصفهان، نفت مسجد سلیمان، سایپا، پیکان، گسترش فولاد تبریز و فولاد خوزستان و پنج تساوی با تیم‌های ملوان، پدیده، راه‌آهن، سپاهان و استقلال تهران عملکرد خوبی از خود به جای بگذارد و با پنج امتیاز نسبت به تیم صدرنشین دور رفت یعنی تراکتورسازی تبریز با 23 امتیاز در جایگاه ششم جدول قرار گیرد.

مرفاوی که امیدوار بود بتواند با حفظ این رتبه و یا کسب سهمیه آسیایی به همراه صبا لیگ را به اتمام رساند به یکباره و به دلیل مشکلات مالی صبای قم از این تیم جدا شد و به تیم پیکان رده یازدهمی پیوست تا بتواند این تیم تازه لیگ برتری شده را در لیگ حفظ کند اما شرایط به شکل دیگری رقم خورد و او نتوانست هیچ پیروزی با تیم جدیدش به دست آورد تا با 9 تساوی و 26 امتیاز به لیگ یک سقوط کند.

حال صبای قم که در دور برگشت لیگ برتر و با هدایت مهدی تارتار تنها دو پیروزی مقابل تیم‌های راه‌آهن و سپاهان اصفهان داشت و سه تساوی از تیم‌های ملوان، پدیده و پرسپولیس گرفت با 11 امتیاز در دور برگشت به کار خود پایان داد تا به لطف 23 امتیازی که با مرفاوی گرفته بود شرایط بحرانی در هفته‌های پایانی لیگ نداشته باشد. صبایی که در جدول دور برگشت لیگ در جایگاه سیزدهم قرار گرفته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟