صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فداکاری خانم معلم برای نجات دانش‌آموزش

کد خبر: ۵۰۰۱۵۵
| |
4860 بازدید
|
۶

معلم دبستان شهید ثانی روستای تکه از توابع شهرستان نهاوند، در اقدامی شجاعانه جان دانش‌آموزش را که به داخل آب افتاده بود، به هر شکل ممکن نجات داد و پس از مدتی خود نیز با تلاش فراوان از رودخانه خارج شد.

به گزارش ابتکار، این معلم فداکار که فاطمه مولوی نام دارد، در تشریح حادثه گفت: به منظور برپایی اردوی دانش‌آموزی و پس از برنامه‌ریزی های لازم، به اتفاق مدیر، معلمان و دانش‌آموزان مدرسه به سراب گاماسیاب که از تفرجگاه‌های شهرستان نهاوند است، عزیمت کردیم.

وی افزود: در طول برگزاری اردو در کنار دانش‌آموزان مشغول اجرای برنامه‌های گروهی بودیم که آتنا زرینی، دانش‌آموز پایه دوم ابتدایی برای شستن دست‌هایش کنار رودخانه رفت و به علت عدم تعادل به داخل آب سقوط کرد و بنده که در این لحظه کنار سایر دانش‌آموزان بودم، متوجه فریاد او شدم و در یک لحظه به خدا توکل کردم و بدون اینکه شنا بلد باشم، خود را به داخل رودخانه انداختم و او را از آب بیرون کشیدم.

 این معلم فداکار نهاوندی با بیان اینکه خوشبختانه این حادثه بدون هیچ مشکلی پایان یافت و دانش‌آموز نامبرده نیز در سلامتی کامل به سر می‌برد، افزود: خدا را شاکرم که توانسته‌ام این دانش‌آموز را که مانند فرزند خودم است، نجات دهم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۴
افرین به شجاعتت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۴
دست مریزاد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۴
زنده باد این انسان بزرگوار
همگی ورزش شنا یاد بگیرم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۴
درود بر این معلم فداکار و همه معلمین عزیز این سرزمین
مریم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۵
اینم از یک معلم نمونه دیگر ؟چه بسا اگه خاله دانش آموز بود می گفت بچه خودش میاد بیرون
نیما
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۳ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۵
درود بی کران نثار بانوی فداکار
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟