همسرم هميشه تصور ميکند که معتاد شدهام
مرد جوان زمانيکه ديد همسرش به او شک دارد راهي دادگاه خانواده شد و درخواست طلاق داد.
به گزارش مردم سالاری، چندي پيش مرد جواني با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق داد و در خصوص علت آن به قاضي گفت: آقاي قاضي همسرم با رفتارهايش مرا ديوانه کرده است.
او مرتب تصور مي کند که من اعتياد دارم. هميشه وسايلم را مي گردد و در هر شرايطي مي خواهد چيز مشکوکي از من پيدا کند.
مرد جوان ادامه داد: همسرم به تمام مکالمات و حرف هايم با همه گوش مي کند. هر شب بايد تمام کارهايي که در طول روز انجام داده ام را با جزئيات تمام برايش تعريف کنم. با هرکس در ارتباطم بايد او هم او را بشناسد و ببيند.
خلاصه هميشه اين توهم را دارد که ممکن است من اعتياد پيدا کرده باشم. هرچه به او مي گويم چرا اين فکر مي کند مي گويد هرکس ممکن است در اين دام گرفتار شود و من دوست ندارم شوهرم معتاد شود.
وي افزود:ديگر از دست اين کارهاي او خسته شدم و تصميم به جدايي گرفتم.
زندگي در کنار اين زن ديوانهام کرده است. بعد از صحبت هاي اين مرد همسر وي نيز به دادگاه احضار شد تا قاضي صحبتهاي او را هم بشنود.
خیلی خبرتون بی ربط و بی محتوا بود
حداقل صبر میکردید چنانچه خبرتون واقعیت داشت نتیجه اش رو هم می فهمیدین بعد می نوشتین
یه همچین خبری رو میشد اینجوری هم خلاصه کرد
مردی بخاطر آزارهای همسش درخواست طلاق داد
این خبر چه فرقی با خبر شما داره؟
بی سرو تهن هردوشون



