صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ارتش سوريه ومقاومت حلقه محاصره بر تروريستها را در قلمون تنگ ترکردند

تصاویر اختصاصی المنار حکایت از سلطه ارتش و نیروهای مقاومت بر ارتفاعات قرنه مشروع، حقل زعیتر و جوربیت عبدالحق در غرب جرود راس المعره و شرق جرود نحله حکایت دارد که از مراکز استراتژیک به شمار می آیند و تروریستها از آنها برای حملات موشکی خود استفاده می کردند.
کد خبر: ۴۹۹۷۲۶
| |
2400 بازدید
ارتش سوریه و نیروهای مقاومت پس از کنترل بر مناطق استراتژیک قلمون، حلقه محاصره را بر تروریستها تنگ تر کردند.

عباس فنیش خبرنگار المنار با تهیه گزارشی در این باره گفت: ارتش سوریه و مجاهدان مقاومت به پیگرد تروریستهای النصره در سلسله جبال شرقی ادامه می دهند. تصاویر هوایی دریافتی نشان پیگرد و آتش باری ارتش علیه کسانی است که از این تپه ها با موشکهای خود افراد بیگناه را در روستاهای مرزی لبنان هدف قرار می دادند.

این در حالی است که جایی برای فرار تروریستها باقی نمانده و کسانی که قصد فرار داشتند با موشکهای هدایت شونده هدف قرار گرفتند.

رزمندگان فقط به آتش باری از دور اکتفا نکردند و نیروهای پیاده نظام آنها به سمت گروههای تکفیری رفتند و با آنها وارد نبرد مستقیم شدند.

تصاویر اختصاصی المنار حکایت از سلطه ارتش و نیروهای مقاومت بر ارتفاعات قرنه مشروع، حقل زعیتر و جوربیت عبدالحق در غرب جرود راس المعره و شرق جرود نحله حکایت دارد که از مراکز استراتژیک به شمار می آیند و تروریستها از آنها برای حملات موشکی خود استفاده می کردند.

خسارتهای وارده به گروههای مسلح در منطقه و تجهیزات و جنگ افزارها وخودروهای به جای مانده از آنها و حتی برخی غذاهای آنها نشان از چشیدن طعم شکست برای آنها است.

در همین حال ارتش سوریه و نیروهای مقاومت حلقه محاصره را بر گروههای مسلح در قلمون تنگ تر کرده اند و اوضاع را از زمین و هوا به طور کامل زیر نظر دارند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟