صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گشت بازرسی داعش در بازار!

کد خبر: ۴۹۹۵۷۸
| |
23250 بازدید

گروهک تروریستی داعش با بازرسی بازارهای شهر رقه سوریه، دستوراتی را مبنی بر شیوه انجام معاملات و خرید و فروش اجناس به اهالی بازار ابلاغ کرد.

جبهه جهانی مستضعفین نوشت: اعضای گروهک تروریستی داعش تحت عنوان «مسئولان دیوان محاسبات در بازارهای شهر رقه سوریه برای امر به معروف و نهی از منکر»، به بازرسی بازار و بازاریان پرداختند.

اعضای گروهک تروریستی داعش با گشت در بازارهای شهر رقه، دستوراتی را مبنی بر شیوه انجام معاملات و خرید و فروش اجناس به اهالی بازار ابلاغ کردند و از آنان خواستند تا این اوامر را اجرا کنند.

سران گروهک تروریستی داعش که به فساد، عیاشی و شهوت‌رانی مشهور هستند و زنان و دختران عراقی و سوری را به کنیزی می‌گیرند، با اجرای قوانین سخت‌گیرانه بر مردم، آنان را به بهانه‌های واهی همچون درست نبستن روبنده، تماشای کارتون، گوش دادن موسیقی و... شکنجه و اعدام می‌کنند.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟