مرکل تشکيل کشور مستقل فلسطيني را خواستار شد

رووین ریولین رئیس اسرائیل و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل راه حل موجود برای تشکیل دو کشور اسرائیلی و فلسطینی در خاورمیانه را رد می کنند.
کد خبر: ۴۹۹۴۱۴
| |
2237 بازدید
آنگلا مرکل صدراعظم آلمان روز دوشنبه صریحا تشکیل کشور مستقل فلسطینی را خواستار شد.

مرکل در برلین گفت:«ما در جمهوری فدرال آلمان معتقدیم راه حل تشکیل دو کشور بهترین راه برای تحقق صلح دائم در منطقه است.»

به گزارش خبرگزاری آلمان از برلین، وی با انتقاد از دولت اسرائیل گفت برخی در داخل دولت اسرائیل با راه حل تشکیل دو کشور مخالفت می کنند.

رووین ریولین رئیس اسرائیل و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل راه حل موجود برای تشکیل دو کشور اسرائیلی و فلسطینی در خاورمیانه را رد می کنند.

صدراعظم آلمان سخن گفتن از اختلافات بین دو طرف آلمانی و اسرائیلی بدون اینکه روابط دیپلماتیک بین دو طرف در معرض خطر قرار نگیرد را «معجزه» توصیف کرد.

گفتنی است رئیس اسرائیل روز دوشنبه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک بین دو طرف به آلمان سفر می کند.

قرار است این سفر که با اتخاذ تدابیر شدید امنیتی صورت می گیرد سه روز ادامه داشته باشد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت