صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

65 سال حبس براي يك نیکوکار آمريكايي

ابوبكر امروز در مقابل دادگاه گفت كه وي به نيازمندان توجه داشته است و اين كار او بنا به درخواست حماس نبوده اما قاضي دادگاه سخن او را قطع كرد و گفت كه اوضاع ناگوار فلسطينيان توجيهي براي حمايت از حماس نيست.
کد خبر: ۴۹۹۲۳
| |
6908 بازدید

يك دادگاه آمريكايي رئيس يك موسسه خيريه اسلامي را به اتهام حمايت از جنبش اسلامي فلسطين (حماس) به 65 سال حبس محكوم كرد.

به گزارش فارس به نقل از شبكه خبري «الإسلام اليوم»، دادگاه آمريگا «شكري ابوبكر» يكي از مؤسسان موسسه خيريه «سرزمين مقدس» را به 65 سال حبس محكوم كرد.
دادگاه آمريكا پيش از اين نيز «علي محمد المزين» (55 ساله) را به اتهام حمايت از آنچه كه «سازمان‌هاي تروريستي» ناميد، به 15 سال حبس محكوم كرده بود.

اين دادگاه گفت كه بر اساس تقسيم بندي‌هاي آمريكا از سال 1995 حماس يك «سازمان تروريستي» است و حمايت از آن غيرقانوني است.
دادگاه آمريكا مدعي است كه موسسه خيريه مذكور بيش از 12 مليون دلار به حماس كمك كرده است.

اين سازمان خيريه اسلامي در آمريكا همچنين به حمايت و سرمايه‌گذاري در 32 مدرسه و برنامه اجتماعي كه به زعم دولت آمريكا وابسته به حماس است، متهم شده است.

بنا بر اين گزارش سه نفر ديگر از هيأت موسسين اين موسسه به نام‌هاي «غسان العشي»، «مفيد عبدالقادر» و «عبدالرحمن عوده» نيز به حمايت از حماس متهم شده‌اند.

ابوبكر امروز در مقابل دادگاه گفت كه وي به نيازمندان توجه داشته است و اين كار او بنا به درخواست حماس نبوده، اما قاضي دادگاه سخن او را قطع كرد و گفت كه اوضاع ناگوار فلسطينيان توجيهي براي حمايت از حماس نيست.

اين در حالي است كه وكلاي مدافع ابوبكر حكم دادگاه را محكوم كرد و آن را در چارچوب انگيزه‌هاي سياسي مبتني بر سياست «جنگ عليه تروريسم» دانستند و گفتند كه اين حكم دادگاه مثال روشني از موج دشمني با اسلام است كه پس از حوادث 11 سپتامبر آمريكا را فراگرفته است.

وكلاي حقوقي مدافع ابوبكر همچنين گفتند كه يك مسئول اسرائيلي با نام مستعار در دادگاه حاضر شد و شهادت داد كه موسسه ياد شده از حماس حمايت مالي كرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...