صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اگر راه آهن بیفتد چه کسی باید پاسخگوی طلبکارانش باشد؟

شیعی:شاید دیگر در فوتبال تیم‌داری نمی‌کنیم

کد خبر: ۴۹۹۱۹۳
| |
2506 بازدید
مدیرعامل باشگاه پیکان گفت: اگر شرایط بخواهد به همین روند ادامه داشته باشد در فوتبال تیم‌داری نکرده و به رشته‌های دیگر مانند والیبال می‌پردازیم.

به گزارش تسنیم، محمد شیعی پس از شکست 3 بر2 پیکان مقابل راه آهن اظهار اشت: ابتدا می‌خواهم در مورد داور بازی صحبت کنم. انتظار ما از جهانبازی چیز دیگری بود. گویی که تنه وی به تنه بقیه خورده است. متأسفانه او اخطارهایی به بازیکنان ما داد که بی‌جهت بود و حتی تصمیماتی که 60 به 40 به سود ما بود را به نفع راه آهن سوت می‌زد. در صحنه گل اول راه آهن نیز همه دیدند که مهاجم این تیم نیم متر در آفساید بود. در مجموع باید بگویم متأسفانه جهانبازی نتوانست بازی را کنترل کند.

مدیرعامل باشگاه پیکان خاطرنشان کرد: من متأسفم که مردم شهر قدس از حضور یک تیم لیگ برتری محروم شدند. برای مردم شهر قدس و مسئولان این شهر که زحمت زیادی کشیده‌اند، متأسفم، البته ما هنوز یک بازی دیگر در هفته پایانی مقابل استقلال خوزستان داشته و باید نیم پر لیوان را نگاه کنیم.

وی تأکید کرد: اگر راه آهن بیفتد صاحب آن 10 میلیارد ضرر می‌کند، بنابرین چه کسی می‌خواهد پاسخگوی طلبکاران این باشگاه باشد؟ در حالی که این‌ موضوع در مورد پیکان شرایط فرق می‌کند و شرایط برای آنها راحت‌تر است. به هر حال این مسائل پیش می‌آید که لقب آسانسور لیگ برتر را می دهند. شاید صلاح نیست که ما در لیگ برتر باشیم. اگر شرایط بخواهد به همین روند ادامه داشته باشد ما دیگر قصد نداریم در فوتبال تیم‌داری کنیم و به رشته‌های دیگر مانند والیبال می‌پردازیم. واقعا ناراحت و متأسفم که این فوتبال را می‌بینم، فوتبالی که آلوده است و می‌ترسیم در‌ آن بمانیم خودمان هم آلوده شویم. این فوتبال آلودگی دارد و باید پاک شود.

شیعی در پاسخ به این پرسش که تیم پرسپولیس با ذخیره‌های خود به مصاف گسترش فولاد رفت و شما هم از این موضوع ابراز نگرانی کردید، اظهار داشت: به هر حال همه چیز از قبل معلوم بود. همان طور که می‌گویند انشاالله گربه است! و دیگر چیزی نمی‌شود درباره این فوتبال گفت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟