صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تارتار: مطمئنم داور سرش را راحت می‌گذارد و می‌خوابد

کد خبر: ۴۹۹۱۷۸
| |
1950 بازدید
سرمربی تیم فوتبال صبا گفت: از مسئولان فدراسیون انتظار دارم هر فردی که ایراد دارد را از فوتبال به بیرون بیندازند.

به گزارش تسنیم، مهدی تارتار که در دقیقه 68 در بازی مقابل نفت تهران به دلیل اعتراض به داوری از زمین اخراج شده بود، در مورد این بازی گفت: داور این بازی یکی از داوران خوب، زحمت کش و شجاع فوتبال است و مطمئن هستم شب سرش را راحت می‌گذارد و می‌خوابد. اکبریان از داوران خوب فوتبال ما است اما از مسئولان فدراسیون انتظار دارم هر کسی که ایراد دارد چه مربی است و چه داور از فوتبال بیرون بیندازند و محرومیت‌های طولانی مدت برایش درنظر بگیرند.

وی ادامه داد: به هیچ وجه قصد «تیکه انداختن» ندارم و همانطور که دیدید حسابی از داور امروز صبا و نفت تعریف و تمجید کردم.

سرمربی صبا در مورد شکست یک بر صفر تیمش عنوان کرد: جا دارد از تک تک بازیکنانم به خاطر بازی خوبی که ارائه دادند تشکر کنم. واقعا زحمت کشیدند ولی در روزی که حقمان مساوی بود باختیم. می توانستیم پیروز میدان باشیم ولی متأسفانه اینگونه نشد. نفتی‌ها خسته بودند و جا دارد این پیروزی ارزشمند را به آنها تبریک بگویم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟