صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

استقامت کارمندان یمنی، زیر بمباران های سهمگین عربستان

کد خبر: ۴۹۹۰۳۵
| |
1651 بازدید
کارمندان ادارات یمن با وجود بمباران های سهمگین از سوی عربستان و متحدانش همچنان در محل کار خود حاضر می شوند.

به گزارش «تابناک»، با وجود بمباران های فزاینده هواپیماهای ائتلاف و محاصره زمینی، دریایی و هوایی کارمندان یمنی همچنین در محل کار خود حاضر می شوند.

بر این اساس، به نظر می رسد رفت و آمد در خیابان ها تقریبا متوقف شده اما این صحنه در صنعا پایتخت با حضور فزاینده کارمندان در محل کار بسیار متفاوت است.

کارمندان یمنی به کارهای عادی خود می رسند و با وجود حملات هوایی سهمگین عربستان و متحدانش این روزها برای آنان مانند روزهای عادی است.

المیادین با انتشار عکسی از یکی از رسانه های دولتی نوشت که کارمندان و کارکنان در این مکان بدون تعطیلی شب و روز کار می کنند.

به گفته المیادین از 73 بیمارستان شهر صنعا 8 بیمارستان دولتی است و کارکنان آنها شبانه روز به بیماران خدمات می دهند.

اما برخی از ساختمان های دولتی که احتمال دارد هدف حملات هوایی ائتلاف قرار گیرد بسته است به خصوص بعد از اظهارات فرمانده نظامی عربستان که ادعا کرد در برخی از ساختمان های دولتی سلاح و مهمات نگهداری می شود که البته این اظهارات دلیل قانونی برای هدف قرار دادن ساختمان های دولتی و هدف قرار دادن شهروندان یمنی نیست.

خبرنگار المیادین افزود: درست است که رفت و آمد در خیابان ها به علت کمبود مواد سوختی و محاصره یمن بسیار محدود شده ولی زندگی در دستگاه های دولتی با وجود افزایش بمباران ها روند طبیعی خود را طی می کند.

عربستان با ائتلاف 9 کشور عربی منطقه به جز عمان از ششم فروردین سال جاری حملات گسترده ای علیه فقیرترین کشور عربی منطقه به اجرا گذاشت تا عبد ربه منصور هادی رییس جمهوری فراری و مستعفی یمن را به حاکمیت بازگرداند و از قدرت گرفتن انصارالله که امنیت شهرهای این کشور را تامین می کنند، جلوگیری کند.


ایرنا
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار