افتخاري تازه براي فرگوسن و پسرش در روز باخت برابر بارسا
در حاشيه بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا كام سرمربي اسكاتلندي منچستريونايتد بخاطر كسب افتخاري تازه براي خود و فرزندش شيرين شد.
به گزارش فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان ، چهارشنبه در زماني كه سرآلكس فرگوسن باخت از تيم بارسلونا اسپانيا را تجربه كرد و قادر به دفاع از عنوان قهرماني اروپا نشد، از سوي اتحاديه مربيان ليگ انگليس، وي به عنوان مربي سال ليگ برتر برگزيده شد.
وي اين افتخار را به سبب مقام قهرماني در ليگ برتر و تلاش هاي فراوانش براي به پيروزي رساندن منچستريونايتد در فينال رم كسب كرد.
اما اين عنوان، تنها افتخار براي او و خانواده اش در روزي كه برابر حريف اسپانيايي ناكام شد، نبود. زيرا دارن فرگوسن، فرزند پسر او كه سرمربي تيم پيتربورگ است، به خاطر صعود تيمش از دسته دوم ليگ انگليس و اينكه دو سال پياپي تيمش را از دسته اي به دسته بالاتر برده، عنوان بهترين مربي دسته دوم را به اين خاطر دريافت كرد.
همچنين جايزه ويژه اين اتحاديه به ديويد مويس، سرمربي اورتون رسيد كه با كمترين امكانات در قياس با ديگر تيم هاي متمول انگليسي از نطر اعضا اين سازمان، به حداكثر بهره برداري و دستاورد رسيد.
تيم بارسلونا در ديدار نهايي ليگ قهرمانان اروپا كه چهارشنبه شب در ورزشگاه المپيك رم مقابل منچستريونايتد انگليس انجام گرفت، به برتري 2 بر صفر رسيد و قهرمان شد.


