صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رونالدو و بازهم آینده ای مبهم

کد خبر: ۴۹۷۴۷
| |
1578 بازدید

کریس رونالدو، در دیدار چهارشنبه شب ورزشگاه الیمپیکو نتوانست آن طور که باید وشاید درخشان ظاهر شود و در نهایت همراه با سایر هم تیمی هایش به کسب عنوان دوم در رقابتهای این فصل اروپایی قناعت کرد.

او در گفت و گو با اسوشیتدپرس، در پاسخ به سوالی که درمورد آینده اش در جمع شیاطین سرخ مطرح شده بود، پاسخ داد:« نمی دانم.» مدتهای طولانی است که سران باشگاه مادریدی به دنبال این ستاره پرتغالی هستند و شکست چهارشنبه شب ورزشگاه الیمپیکوی رم می تواند در نهایت به نفع سران باشگاه رئال تمام شود.

در طول هفته های اخیر کریستیانو رونالدو بارها اعلام کرده بود که تصمیمی برای جدایی از اولدترافورد و پیوستن به سانتیاگو برنابئو ندارد ولی شکست 4شنبه شب ورزشگاه رم، ممکن است تمام این تصمیمات را عوض کند.

پس از شکست منچستریونایتد مقابل بارسلونا، که نمایش ضعف تیم انگلیسی بود، کریس رونالدو در صحبتهایی در این رابطه ، ضعف تاکتیکی را مشکل منچستر اعلام کرد و گفت:« همه چیز بد پیش رفت. ما نتوانستیم کنترل بازی را به دست بگیریم و باختیم.فکر می کنم بارسلونا بهتر از ما بازی کرد و شایسته رسیدن به این پیروزی بود. همه از منچستر توقع داشتند تا در جریان این بازی، کاری انجام دهد ولی این اتفاق نیفتاد ولی مطمئنم که در آینده فینالهای بیشتری را بازی خواهم رد.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟