صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حملات شدید گروه‌های معارض سوری علیه داعش

گروهک تروریستی «جبهه النصره»، حملات وسیعی علیه دوست قديمي خود يعني گروهک تروریستی «داعش» آغاز کرده است.
کد خبر: ۴۹۶۵۴۳
| |
7650 بازدید

افزاش شکاف بین گروه های تروریستی در سوریه موجب گسترش درگیری های نظامی بین اعضای این گروه ها در سوریه شده است.

به گزارش مهر، اخبار رسیده از شهر دمشق پايتخت سوریه حاکی است که گروهک تروریستی «جبهه النصره»، حملات وسیعی علیه دوست قديمي خود يعني گروهک تروریستی «داعش» آغاز کرده است.
در همين راستا وب سايت «عاجل سوریه» با انتشار گزارشي در مورد افزايش شكاف و اختلاف ميان گروه هاي تروريستي در سوريه نوشت: به جز گروه «جبهه النصره»، گروه های تروریستی دیگری از جمله جنبش «احرار الشام» و «جیش الجهاد» علیه «داعش» حملاتی را آغاز کرده اند.

هدف از این حملات آزادی اردوگاه یرموک بیان شده اما این اردوگاه چندی پیش توسط ارتش سوریه و گروه های مقاومتی فلسطینی آزاد شده بود. بر این اساس جبهه النصره به دلیل اختلاف سیاسی با «جیش الجهاد» درگیر شده و 20 نفر در این درگیری ها به هلاکت رسیده اند.

از سویی دیگر، منابع خبری اعلام کرده اند که ترکیه سلاح و تجهیزات را به پایگاه های تروریست ها به سوریه انتقال داده است. ترکیه مدعی شده که قصد دارد تا تشکیل حکومت جدید در سوریه، مخالفان «بشار اسد» را آموزش نظامی و تجهیز کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟