صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

49 کشته و زخمی در انفجارهای تروریستی پنجشنبه بغداد

کد خبر: ۴۹۶۴۳۲
| |
1676 بازدید
انفجارهای تروریستی روز گذشته (پنج‌شنبه) در پایتخت عراق 49 کشته و زخمی برجا گذاشت.

به گزارش «تابناک»، منابع امنیتی عراقی اعلام کردند، انفجارهای تروریستی روز گذشته (پنج‌شنبه) در بغداد 12 کشته و 37 زخمی برجا گذاشت.

پایگاه خبری السومریه عراق به نقل از این منابع افزود: مناطق مختلف بغداد روز گذشته شاهد انفجار 4 خودرو بمبگذاری شده و بمب کار گذاشته شده بود، در حالی‌که 2 منزل مسکونی در پایتخت عراق نیز مورد حمله و دستبرد از سوی افراد مسلح ناشناس قرار گرفتند.

این منابع امنیتی توضیح دادند: انفجارهای تروریستی در منطقه المدائن و جنوب بغداد بدون تلفات بوده است، در حالی‌که بمب کار گذاشته در خانه یک کارمند وزارت نفت در منطقه شهداء السیدیة در جنوب بغداد موجب زخمی شدن یک نفر شد.

همچنین بر اثر انفجار یک بمب در مسجد روستای سید عبد الله در منطقه المحمودیه در جنوب بغداد 4 سرباز عراقی زخمی شدند. این سربازان در حال بازرسی این مسجد بودند.


فارس
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟