صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

هزار و پانصد خانواده عراقي به الانبار بازگشتند

سرلشکر عبدالامیر الشمری تاکید کرد پس از برقراری امنیت در بسیاری از مناطق شهر الرمادی بیش از هزار و پانصد خانواده آواره به استان الانبار و به ویژه شهر الرمادی بازگشتند.
کد خبر: ۴۹۶۳۷۳
| |
1450 بازدید
فرمانده عملیات بغداد اعلام کرد بیش از هزار و پانصد خانواده آواره استان الانبار به این استان بازگشتند.

به گزارش شبکه تلویزیونی الحدث، سرلشکر عبدالامیر الشمری تاکید کرد پس از برقراری امنیت در بسیاری از مناطق شهر الرمادی بیش از هزار و پانصد خانواده آواره به استان الانبار و به ویژه شهر الرمادی بازگشتند.

الشمری افزود: نیروهای مسلح مسئول تامین امنیت برای آوارگان الانبار هستند. هزاران خانواده از الانبار در بغداد حضور دارند. تهدیدات علیه ساکنان الانبار فقط در مناطق السوفیه و البوغانم بود. مشکل آن است که همه اهالی الرمادی به طرف بغداد حرکت کردند. اکنون اوضاع امنیتی در الرمادی باثبات است. تهدیدات آوارگان الانبار در بعضی مناطق بغداد اقدامات فردی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...