درد و دل با دوست صميمي انگيزه طلاق
درد و دل مرد جوان با دوست صميمياش برايش دردسر ساز شد و پاي او را به دادگاه خانواده باز کرد.
به گزارش مردم سالاری، چندي پيش زن جواني با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق داد و در خصوص علت آن به قاضي گفت: آقاي قاضي چند روز پيش وقتي شوهرم داشت با دوست صميمياش صحبت ميکرد از حرفهايش متوجه شدم که قصد دارد از من جدا شود. از شنيدن آن حرفها آنقدر شوکه شدم که اصلا باورم نميشد.
زن جوان ادامه داد: شوهرم داشت به دوستش ميگفت که ديگر نميتواند در کنار من زندگي کند و ميخواهد هرچه زودتر درخواست طلاق بدهد. او گفت که از رفتارهاي من خسته شده و به فکر جدايي افتاده است.
وي افزود: وقتي حرفهايش را شنيدم اول تصميم گرفتم که با او صحبت کنم و دليل حرفهايش را بپرسم. ولي بعد پشيمان شدم و با خودم گفتم حالا که شوهرم از من خسته شده صحبت کردن هم فايده اي نداره و بايد خودم دست به کار شوم. من تصميم گرفتم قبل از شوهرم درخواست طلاق بدهم و کار او را آسانتر کنم. بعد از صحبتهاي اين زن قاضي شوهر وي را نيز به دادگاه احضار کرد تا صحبتهاي او را هم بشنود.


