صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستگيري 19 تن از عاملان قمه‌زني در اصفهان

بنا بر گزارش مسئول اداره اطلاع‌رساني ناجا، پليس نوزده تن از عاملان اصلي كه قصد قمه‌زني و تحريك ساير افراد براي قمه زدن را داشتند، شناسايي و همه اين افراد را به پايگاه پليس منتقل كرد.
کد خبر: ۴۹۵۷
| |
8506 بازدید

با اقدام به موقع پليس اصفهان، نوزده تن از عاملان اصلي قمه‌زني در فلاورجان اصفهان كه قصد تحريك ديگر افراد را براي انجام اين عمل در مراسم سوگواري داشتند، بازداشت شدند.

سرهنگ مهدي احمدي در گفت‌وگو با ايسنا اعلام كرد: نزديك ساعت 20 شب گذشته، پليس گزارشي مبني بر حضور عده‌اي از افراد در يكي از روستاهاي منطقه فلاورجان اصفهان كه قصد قمه‌زني در ايام سوگواري سيد و سالار شهيدان را داشتند، دريافت كرد.

وي افزود: بدين ترتيب بلافاصله پليس اصفهان با هماهنگي قضايي اقدامات خود را براي دستگيري اين افراد كه برخلاف آيين‌ شرع، دست به اقدامات ناشي از خرافه‌پرستي مي‌زنند، آغاز كرد و بدين ترتيب با همكاري اكيپي از مأموران پليس امنيت يگان امداد و آگاهي، عازم موقعيت مورد نظر شدند.

بنا بر گزارش مسئول اداره اطلاع‌رساني ناجا، پليس نوزده تن از عاملان اصلي كه قصد قمه‌زني و تحريك ساير افراد براي قمه زدن را داشتند، شناسايي و همه اين افراد را به پايگاه پليس منتقل كرد.

سرهنگ احمدي، از عموم شهروندان خواست تا در روزهاي شهادت سالار شهيدان با شركت در مراسم عزاداري و پرهيز از حمل شمايل و يا اقدامات خرافي همچون قمه‌زني در هرچه با شكوه برگزار كردن مراسم عزاداري در اين ايام تلاش كنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟