صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شيرر: بدترين روز عمرم را تجربه كردم

کد خبر: ۴۹۳۴۸
| |
1859 بازدید

سرمربي تيم نيوكاسل يونايتد انگليس گفت: پس از شكست از آستون‌ويلا و سقوط تيم به دسته اول، بدترين روز عمرم را تجربه كردم.

به گزارش فارس، اين مربي كه در آخرين روز از فصل ليگ برتر، قادر به حفظ نيوكاسل نشد،‌ اظهار داشت: نمي توان گفت كه ما برابر ويلا، بدشانس بوديم. از ليگ برتر بيرون رفتيم به يك دليل ساده و آن هم نداشتن امتيازات كافي بود.

وي ادامه داد: تشكري دريافت نمي كنم. در حالي كه در اين روز بخت داشتيم خود را در ليگ برتر با يك برد يا حداقل يك تساوي حفظ كنيم؛ اما در نيمه دوم موفق به خلق موقعيت با وجود داشتن فرصت هاي خوب نشديم.

شيرر همچنين گفت: در شرايط فعلي با هواداران همدردي مي كنم زيرا ما با ادامه حضور در ليگ برتر نتوانستيم باعث خوشحالي آنها شويم.

تيم نيوكاسل يكشنبه شب در آخرين هفته از فصل 2009 - 2008 پس از باخت يك بر صفر از آستون ويلا، ‌با 34 امتياز در مكان هيجدهم جدول ايستاد و به دسته اول سقوط كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟