صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

معاون ظریف: اعلام آتش بس در یمن تا ساعاتی دیگر

معاون وزیر امور خارجه ایران تحولات یمن یکی از موضوعاتی است که دستگاه دیپلماسی کشورمان به آن توجه دارد و خوش بین هستیم که در ساعات آینده در پیرو مجموع تلاش هایی که شده است شاهد توقف حملات نظامی به یمن باشیم.
کد خبر: ۴۹۳۴۵۱
| |
7229 بازدید

معاون وزیر امور خارجه ایران تحولات یمن یکی از موضوعاتی است که دستگاه دیپلماسی کشورمان به آن توجه دارد و خوش بین هستیم که در ساعات آینده در پیرو مجموع تلاش هایی که شده است شاهد توقف حملات نظامی به یمن باشیم.

به گزارش «تابناک»، حسین امیر عبداللهیان در آغاز  نشست سه جانبه معاونان وزرای خارجه ایران ،‌سوئیس و سوریه افزود: تحولات یمن یکی از موضوعاتی است که دستگاه دیپلماسی کشورمان به آن توجه دارد و خوش بین هستیم که در ساعات آینده در پیرو مجموع تلاش های صورت گرفته شاهد توقف حملات نظامی به یمن باشیم .

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون عربی - آفریقایی وزیر امور خارجه اضافه کرد: ما خوشبینیم که در ساعات آینده شاهد آن باشیم که گروه های مختلف یمنی بر سر میز مذاکره گرد آیند و برای تقویت روند سیاسی در این کشور تلاش کنند.

امیرعبداللهیان در پایان ابراز امیدواری کرد خوش بینی در خصوص توقف حملات نظامی به یمن در ساعات آینده به نتایج روشن و مشخصی برسد.

نشست سه جانبه معاونان وزرای امور خارجه ایران ، سوئیس و سوریه با هدف بررسی راهکارهای ارسال گسترده تر کمک های انسان دوستانه بین المللی به سوریه در وزارت امور خارجه در حال برگزاری است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟