صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اجازه نمی‌دهیم فضای ورزش سیاسی شود

همانطور که آقای روحانی تاکید کردند سایه سیاست از سر ورزش کوتاه شود بنای کار دکتر گودرزی و مدیران وزارت ورزش اجرایی کردن همین تدبیر بوده و اجازه نمی‌دهیم فضای ورزش سیاسی شود.
کد خبر: ۴۹۲۸۵۱
| |
3663 بازدید

نصرالله سجادی گفت: همانطور که آقای روحانی تاکید کردند سایه سیاست از سر ورزش کوتاه شود بنای کار دکتر گودرزی و مدیران وزارت ورزش اجرایی کردن همین تدبیر بوده و اجازه نمی‌دهیم فضای ورزش سیاسی شود.

به گزارش مهر، نصرالله سجادی در گفت‌وگو با پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان گفت: نگاه تخصصی و حضور افراد مسئول و آگاه به ورزش دغدغه وزیر و مدیران وزارت ورزش و جوانان دولت تدبیر وامید است

معاون وزیر درباره برکناری رئیس فدراسیون اتومبیرانی و موتورسواری گفت: همانطور که اقای دکتر روحانی رئیس جمهور محترم  تاکید کردند سایه سیاست از سر ورزش کوتاه شود بنای کار  آقای دکتر گودرزی و مدیران وزارت ورزش و جوانان اجرایی کردن همین تدبیر بوده و اجازه نمی دهیم  از فضای ورزش استفاده سیاسی شودو برخی مجدد به ان دامن بزنند.

وی اضافه کرد: از نظر ما فدراسیون ها محملی برای کار تخصصی و حرفه ای ورزش است نه پایگاهی برای مناسبات اقتصادی، سیاسی و جناجی برخی افراد و جریانها.

سجادی با اشاره به روند خوب و سالم برگزاری انتخابات ریاست فدراسیون ها در این دوره افزود: نشاط و شادابی که در استقبال از نام نویسی و شرکت در انتخابات فدراسیون های مختلف به چشم می خورد گواه کار موثر و بدور از سیاست بازی مدیران این دوره ورزش ایران است و خوشحالم که این تدبیرو عمل ما با استقبال مردم و آگاهان و دلسوزان واقعی ورزش مواجه شده است و با قدرت این مسیر سالم و مثبت را برای اعتلای ورزش ایران دنبال می کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟