صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دو کشته در حمله به کاروان سازمان‌ملل در مالی

هیات سازمان ملل در کشور مالی اعلام کرد، در حمله شبه‌نظامیان به یک کاروان تامینی نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در شمال مالی، دو تن کشته شدند.
کد خبر: ۴۹۲۵۴۴
| |
1875 بازدید
هیات سازمان ملل در کشور مالی اعلام کرد، در حمله شبه‌نظامیان به یک کاروان تامینی نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در شمال مالی، دو تن کشته شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، هیات سازمان ملل در مالی موسوم به مینوسما در بیانیه‌ای اعلام کرد: چند شبه‌نظامی در فاصله حدود 15 کیلومتری شهر گائو، یک کاروان تامینی نیروهای حافظ صلح سازمان ملل را متوقف کرده و دو راننده این کاروان را کشتند.

در این بیانیه آمده است که در اثر این حمله یک فرد دیگر نیز زخمی شده است.

این حمله در حالی انجام شده که خشونت‌های گروه‌های افراط‌گر که چندی پیش شمالی مالی را در دست داشتند اما به دنبال مداخله تحت رهبری فرانسه در این کشور در سال 2013 مجبور به عقب نشینی شدند، همچنان ادامه دارد.

روز چهارشنبه گذشته نیز گروه وابسته به القاعده در مالی به هیات حافظ صلح سازمان ملل در این کشور در شهر آنسونگو در شمال مالی حمله کرد که در اثر آن دو غیرنظامی کشته و 9 نیروی حافظ صلح سازمان ملل که اهل کشور نیجر بودند، زخمی شدند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟