صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

صندوق توسعه بهترین مکان ذخیره منابع ارزی بلوکه شده

کد خبر: ۴۹۲۳۷۲
| |
1783 بازدید

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه صندوق توسعه ملی را بهترین مکان برای ذخیره منابع ارزی بلوکه شده در خارج از ایران برنامه ششم و بودجه 94 را بهترین برنامه در سال جاری برای رشد و توسعه کشور در همه زمینه‌ دانست.

حسینعلی حاجی دلیگانی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ایسنا گفت:‌ بهترین مکان برای ذخیره منابع ارزی آزاد شده از محل حذف تحریم‌های بانکی، صندوق توسعه ملی است.

نماینده مردم شهرضا با بیان اینکه قانون نحوه استفاده از منابع ارزی صندوق توسعه ملی را مشخص کرده است، گفت: اهداف پیش بینی شده برای صندوق توسعه ملی در جهت توسعه کشور، رونق تولید و افزایش اشتغال کشور است.

وی قانون برنامه پنجم توسعه را بهترین برنامه میان مدت کشور برای هزینه ارز آزاد شده پس از توافق تیر ماه دانست و افزود: همزمان با پیشرفت در مذاکرات هسته‌ای و حذف یکجای تحریم‌ها در تیر ماه سال جاری خوب است که دولت در برنامه ششم توسعه محل هزینه کرد منابع ارزی آزاد شده را مشخص کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟