استعفای مسئول آمریکایی آموزش معارضین سوری
منابع خبری گزارش دادند که مسؤول آمریکایی آموزش و تجهیز معارضن سوری در اولین روز ماموریت خود استعفا کرده است.
کد خبر: ۴۹۲۰۶۵
| | 2181 بازدید
منابع خبری گزارش دادند که مسؤول آمریکایی آموزش و تجهیز معارضن سوری در اولین روز ماموریت خود استعفا کرده است.
به گزارش «تابناک»، خبرنگار شبکه خبری المیادین گزارش داده است که "مایکل ناگاتا" مسؤول آمریکایی آموزش و تجهیز معارضان سوری در اولین روز از ماموریت خود استعفا کرده است.
آمریکا سال گذشته میلادی اعلام کرده بود تسلیح و آموزش نیروهای معارض سوری تنها بخش کوچکی از راهبرد آمریکا برای مقابله با داعش خواهد بود . نیروهای معارض سوری تنها برای مقابله با داعش در سوریه مورد استفاده قرار خواهند گرفت و این نیروها توانایی سرنگون کردن دولت بشار اسد را ندارند. هدف اصلی آمریکا در سوریه تضمین راهکاری سیاسی است که منجر به برکناری اسد از قدرت شود.
ائتلافی متشکل از 40 کشور از جمله کشورهای همسایه عراق و سوریه هنوز نتوانسته اند از پیشروی داعش جلوگیری کنند. داعش از سال 2012 میلادی تاکنون علیه دولت بشار اسد در سوریه می جنگد. این گروه از ژوئن 2014 میلادی حملات خود را به عراق نیز گسترش داد و بخش های زیادی از شمال و غرب این کشور را تصرف کرده است.
تسنیم
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


