صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
گل سپاهان درست بود

مظفری‌زاده: نوروزی باید اخراج می‌شد

کد خبر: ۴۹۱۹۷۳
| |
3339 بازدید

داور بین‌المللی سابق فوتبال ایران گفت: داور مسابقه پنالتی پرسپولیس را ندید.

سعید مظفری‌زاده در گفت‌وگو با فارس، در مورد نحوه قضاوت محمدرضا اکبریان در دیدار پرسپولیس و سپاهان گفت: در حالی که محمدرضا اکبریان تا دقیقه 28 مسابقه با دوندگی و جای‌گیری مناسب قضاوت خوبی از خود به نمایش گذاشته بود فرار سریع هادی نوروزی در این دقیقه و در ادامه تکل خطرناک او بر روی شهاب گردان را به دلیل فاصله و زاویه نامناسب به درستی ارزیابی نکرد و در حالی که نوروزی باید با کارت قرمز جریمه شود داور با دادن کارت زرد اکتفا کرد.

وی گفت: اکبریان در دقیقه 53 دومین اشتباه بزرگ خود را در این مسابقه مرتکب شد که خطای مدافع سپاهان را بر روی طارمی تشخیص نداد و به جای اعلام ضربه پنالتی به سود پرسپولیس و اخراج مدافع سپاهان طارمی را به دلیل شبیه‌سازی با کارت زرد جریمه کرد.

مظفری‌زاده تصریح کرد: در ادامه مسابقه محمدرضا ابوالفضلی کمک داور اول بازی در حالی گل تیم سپاهان را در موقعیت سختی مردود کرد که تصاویر تلویزیونی نشان می‌داد پای چپ نورمحمدی مدافع پرسپولیس وضعیت آفساید را پوشش داده و گل درست به نظر می‌رسد.

وی با اشاره به عملکرد کلی داوری این بازی گفت: در مجموع به نظر می‌رسد که تیم داوری بازی همیشه حساس پرسپولیس و سپاهان را با موفقیت سپری نکرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟