صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کنترل کامل ارتش عراق بر شهر الرمادی

ارتش عراق شهر الرمادی مرکز استان الانبار را به کنترل کامل خود درآورد .
کد خبر: ۴۹۱۸۹۶
| |
2659 بازدید
 ارتش عراق شهر الرمادی مرکز استان الانبار را به کنترل کامل خود درآورد .

به گزارش «تابناک»، سخنگوی عملیات الانبار اعلام کرد: نیروهای ارتش کنترل شهر الرمادی را کاملاً به دست گرفته اند.

سومریه نیوز به نقل از سعد معن خاطرنشان کرد: مناطق الصوفیه و البوغانم که تحت تصرف گروه تروریستی داعش هستند، خارج از محدوده الرمادی قرار دارند. 

وی افزود: ارتش به زودی عملیات بزرگی را برای پاکسازی مناطق الصوفیه و البوغانم از وجود تروریست های داعش آغاز خواهد کرد.

پلیس استان الانبار امروز وضعیت الرمادی را نامناسب توصیف و از وزارت کشور درخواست ارسال اسلحه و مهمات کرده بود.

"صباح کرحوت" رییس شورای استان الانبار، نیز دیروز اعلام کرده بود که داعش پیوسته به الرمادی حمله می کند و وزارتخانه های کشور و دفاع برای جلوگیری از سیطره تروریست ها بر این شهر باید اسلحه و مهمات زیادی ارسال و عشایر را با سلاح سنگین و پیشرفته مجهز کنند.


العالم
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟