صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پیشنهاد «علی عبدالله صالح» برای کنار آمدن با عربستان

کد خبر: ۴۹۱۸۱۷
| |
6426 بازدید
رئیس‌جمهور برکنار شده یمن، پیشنهاد داده تا تحت طرح موسوم به «ابتکار خلیجی» با سعودی‌ها به گفت‌و‌گو بنشیند.

به گزارش «تابناک»، شبکه العربیه مدعی شده است که «علی عبدالله صالح» رئیس‌جمهور برکنار شده یمن در پس انقلاب 2011 این کشور، پیشنهاد آتش بس و به نوعی تسلیم شدن در برابر حملات سعودی‌ها را داده است.

طبق گزارش العربیه، علی عبدالله صالح، پیشنهاد داده است تا گروه‌های مسلح ارتش و انصارالله یمن از صنعاء و عدن خارج شده و سلاح خود را کنار بگذارند و در ادامه، تحت طرح موسوم به «ابتکار خلیجی» با عربستان و «منصور هادی» به گفت‌و‌گو بنشیند.

علی عبدالله صالح در این طرح پیشنهاد داده است که استاندار «صنعاء» به عنوان نخست‌وزیر و «خالد بحاح» نیز به عنوان رئیس شورای ریاستی انتخاب شود. همچنین، «عبدالله ضبعان» نیز وزارت دفاع را بر عهده بگیرد.

بنا به گزارش العربیه، برخی از افراد نزدیک به «علی عبدالله صالح» از «منصور هادی» خواسته‌اند تا مقدمات خروج امن عبدالله صالح از یمن را فراهم کند.

بخشی از افراد ارتش یمن طرفدار «علی عبدالله صالح» هستند، اما عمده نیروهای ارتش و قبائل یمنی بیش از هرچیزی به انصارالله وفادار هستد.

به نظر می‌رسد، نبود پشتوانه قوی برای عبدالله صالح در داخل یمن موجب شده است تا وی هرازگاهی طرح سیاسی جدیدی را به سعودی‌ها پیشنهاد دهد و بیش از هرچیزی به دنبال امتیاز گیری‌های حداقلی برای خود و حزب متبوعش باشد.


فارس

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟