کیه لینی:یوونتوس شایسته پیروزی بود
کد خبر: ۴۹۱۴۴۷
| | 1592 بازدید
جورجو کیه لینی، مدافع باتجربه یوونتوس، معتقد است تیمش علی رغم شروع نه چندان خوب در دیدار امشب مقابل موناکو، شایسته پیروزی بود.
به گزارش "ورزش سه"، بیانکونری امشب در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ میزبان موناکو بود و در نهایت با گل آرتورو ویدال از روی نقطه پنالتی به پیروزی رسید.
کیه لینی به اسکای اسپورت ایتالیا گفت:" می دانستیم که با حریف دشواری روبرو می شویم. ما در 20 دقیقه خوب بازی نکردیم و روی ضدحملات سریع آنها به مشکل خوردیم. اما رفته رفته بهتر شدیم و شایسته این نتیجه بودیم.
اما موناکو حریف دشواری است زیرا برخلاف دورتموند، آنها بازی نمی کنند و فقط ضدحمله می زنند. هرچند مقابل دورتموند هم شرایط همین بود. برتری 2-1 با 1-0 تفاوت زیادی ندارد. ما مقابل یک حریف سرسخت تر قرار می گیریم."
آرتورو ویدال در این فصل نتوانست نمایش های خوب فصول گذشته را برای یوونتوس تکرار کند و کیه لینی امیدوار است گلزنی امشب او بتواند به او کمک کند تا فصل را به شکل بهتری به پایان برساند.
" آرتورو چند بازی است که خوب کار می کند. از اینکه او گل زد خوشحالیم و امیدواریم او در این مقطع پایان فصل بیشتر به کمک تیم بیاید."
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


