صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بمباران‌لشگر‌۵۵‌ارتش‌یمن‌توسط‌جنگنده‌های‌سعودی

جنگنده‌های ارتش عربستان سعودی امروز سه‌شنبه در بیستمین روز تجاوز نظامی به خاک یمن، مقر لشگر ۵۵ ارتش این کشور را هدف قرار دادند.
کد خبر: ۴۹۱۳۵۰
| |
6068 بازدید
جنگنده‌های ارتش عربستان سعودی امروز سه‌شنبه در بیستمین روز تجاوز نظامی به خاک یمن، مقر لشگر ۵۵ ارتش این کشور را هدف قرار دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، تجاوز نظامی ارتش عربستان سعودی و هم پیمانان آن به یمن امروز وارد بیستمین روز خود شد. این در حالی است که نیروهای ارتش و کمیته های انقلابی یمن همچنان به پیشروی های خود در دو استان لحج و مأرب ادامه می دهند.

بر اساس اعلام رسانه های یمنی، جنگنده های آل سعود امروز مقر لشگر ۵۵ ارتش یمن در منطقه «یرم» واقع در استان إب را هدف حملات هوایی خود قرار دادند.

المیادین گزارش داد: جنگنده های سعودی مناطق «عمران» و «یاریم» در یمن را بمباران کردند. بر اساس این گزارش، ۵ حمله توسط جنگنده های سعودی به منطقه «عمران» انجام شد.

بر اساس اعلام سازمان ملل از زمان آغاز تجاوز نظامی عربستان سعودی و هم پیمانان آن به یمن تاکنون ۲۱ هزار نفر از شهروندان این کشور آواره شده اند.

گفتنی است، جمال بن عمر فرستاده ویژه سازمان ملل در یمن پیشتر از وقوع جنگ داخلی در این کشور خبر داده بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟