صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

زوف:‌ رئال و بارسا هم از یوونتوس می‌ترسند

کد خبر: ۴۹۱۲۷۶
| |
2520 بازدید
سرمربی پیشین بیانکونری تاکید کرد در اروپا حتی تیم‌های رئال مادرید و بارسلونا هم از یووه می‌ترسند.

به گزارش ایسنا، بانوی پیر امشب و از دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا میزبان موناکوی فرانسه است. درست است که یووه در لیگ فوتبال ایتالیا مقابل پارمای بحران‌زده شکست خورده است اما بسیاری بر این باورند این باخت یک اتفاق بوده و یوونتوس یکی از قدرت‌های کنونی اروپاست.

دینو زوف در‌این‌باره گفت: یووه اکنون بر فوتبال اروپا حکمرانی می‌کند و نمایش خوبی هم در اروپا دارد اما موناکو هم تیمی خوب است و خط دفاعی محکمی دارد. گل‌های کمی می‌خورد و می‌داند چطور در ضدحمله‌ها با سرعت بالا خودش را به دروازه حریف برساند. یوونتوس باید در رویارویی با آنها‌ حواسش به این مساله باشد. البته بیانکونری همچنان یک حریف بسیار سرسخت برای تیم‌های بزرگ اروپایی است. تیم‌هایی مانند رئال مادرید، بارسلونا و بایرن‌مونیخ از رویارویی با یووه واهمه دارند.

زوف افزود: فکر می‌کنم سال‌های گذشته که یوونتوس نتوانست در اروپا نمایش خوبی داشته باشد، یک دوره زمانی بوده و تمام شده است. در آن دوره هیچ چیز سر جایش قرار نداشت اما در سال جاری همه چیز فرق کرده است. یووه این شانس را دارد که در اروپا نتیجه‌های خوبی بگیرد و به مراحل پایانی برسد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟