صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تعلیق عمره برای حفظ اسلام و عزت حجاج است

کد خبر: ۴۹۱۰۷۲
| |
2938 بازدید

نماینده‌ی مردم رشت در مجلس تاکید کرد:‌ تعلیق سفر عمره برای حفظ اسلام وعزت حجاج ایرانی توسط دولت صورت گرفت.

جبار کوچکی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به عمل بسیار ناپسندی که فرودگاه عربستان با حجاج ایرانی داشته کمیسیون امنیت ملی مجلس با دعوت ازمسئولان سازمان حج بررسی‌هایی انجام داد و مقرر شد که دولت عربستان رسما عذرخواهی کند، اما شاهد بودیم که مجددا تعدادی از پروازهای ایران را بازگرداندند.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان این که برای حفظ اسلام و عزت حجاج ایرانی دولت تصمیم خوبی را گرفته است گفت: عمره مساله‌ی واجبی نیست لذا این تعلیق باید صورت گیرد تا زمانی که رسما دولت عربستان عذرخواهی نکند این کار ادامه خواهد داشت.

وی با بیان این که منتظر هستیم تا با پلیس فرودگاه برخورد قاطعی صورت گیرد گفت: رفتن حجاج ایرانی به عربستان منفعتی ندارد و ما باید از عزت خودمان دفاع کنیم این در حالی است که حکومت عربستان به لحاظ اقتصادی ، فرهنگی و اجتماعی نیاز به حجاج دارند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار