صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قاضی عسگر: حج را نمی توان تعطیل کرد

کد خبر: ۴۹۰۹۲۳
| |
2190 بازدید

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با یادآوری بررسی حادثه فرودگاه جدی در این کمیسیون، گفت: بر اساس گفته اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت مسئولان امنیتی عربستان وعده اشد مجازات برای ماموران خاطی را داده‌اند.

 سیدحسین نقوی حسینی در گفت‌وگو با خانه ملت، در تشریح نشست امروز کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس، گفت: جلسه امروز کمیسیون مطابق دستور جلسه با حضور اوحدی رئیس سازمان حج و زیارت، حجت‌الاسلام قاضی عسگر، قشقاوی، سجادی مدیرکل امور ایرانیان خارج از کشور وزارت خارجه با موضوع بررسی بی‌حرمتی که در فرودگاه جده نسبت به دو نوجوان ایرانی رخ داده تشکیل شد.

نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه در این جلسه که نمایندگانی از  دستگاه‌های امنیتی حضور داشتند، ‌ادامه داد:  در نشست مذکور رئیس سازمان حج و زیارت اعلام کرد که در پی بررسی‌ها و تحقیقات انجام شده از حادثه اتفاق‌افتاده، بی‌حرمتی رخ داده صورت جلسه شده و مطابق همین صورت جلسه‌ای که در فرودگاه جده صورت گرفته و مکتوب شده، کلیه مراحل قضایی و حقوقی پیگیری می‌شود و شکایت رسمی صورت می‌گیرد.

وی یادآور شد: همچنین در این نشست اوحدی تاکید کرد که این اتفاق روز هشتم فروردین رخ داده و مشمول جسارت اخلاقی سنگینی است و لذا بلافاصله موضع از طریق کنسولگری و وزارت خارجه پیگیری گردید و اقدامات لازم جهت برخورد با رفتار شنیع و زشت دو مامور خاطی تا اشد مجازات پیگیری شده است.

نقوی حسینی با یادآوری اظهارات اوحدی نسبت به بی‌حرمتی در فرودگان جده نسبت به دو نوجوان ایرانی، افزود: بر اساس گفته های اوحدی این اقدام رفتارهایی هم برخلاف شرع و قانون و هم برخلاف اخلاق انسانی بود که در ملاقات‌های انجام شده با مسئولان امنیتی عربستان از سوی آنان قول داده شد تا اشد مجازات دو مامور حتی تا اعدام پیگیری می‌شود و مجازات با حضور خانواده دو نوجوان صورت خواهد گرفت.

این نماینده مردم در مجلس نهم، تاکید کرد: در این نشست اوحدی اعلام کرد که ما نسبت به عدم موضع‌گیری رسمی عربستان سعودی اعتراض نموده‌ایم.

نماینده مردم ورامین در مجلس نهم، تاکید کرد:‌پس از توضیحات اوحدی، دواتگری، کریمی قدوسی، طلا، نقوی حسینی و آقامحمدی به اظهارنظر پرداختند و پس از آن، قشقاوی گزارش کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در جده را ارائه کرد و گفت: موضع رسمی ما این است که دولت عربستان سعودی در جسارت و بی‌حرمتی اخیر هیچ نقشی نداشتند و برنامه‌ریزی شده از سوی دولت نبوده است. اگرچه برخی اقدامات اخیر ماموران و مسئولان مبنی بر اذیت و آزار و بی‌احترامی‌ها از جمله عدم صدور ویزا و برگرداندن هواپیما کار دولت بوده ولی جسارت اخیر ارتباطی با دولت عربستان نداشتنه است و مسئولان دولتی عربستان نهایت همکاری را با پیگیری تا اشد مجازات با ما داشته‌اند.

نقوی حسینی گفت: در ادامه قاضی عسگر نماینده ولی‌فقیه در سازمان حج و زیارت نکاتی را مطرح کرد؛ وی گفت که ما بارها شاهد بی‌احترامی نسبت به زائران بوده‌ایم. به کار بردن جملات نامناسب، هتک حرمت روحانیون و علما و حتی حمله به شهروندان ما با سلاح‌های سرد از جمله بی‌حرمتی‌هاست؛ ما تمام موارد را به طور جدی پیگیری کردیم و البته از روابط‌مان استفاده کردیم تا حج ادامه پیدا کند.

وی یادآور شد: در این نشست قاضی عسگر تاکید کرد که ما حج را نمی‌توانیم تعطیل کنیم، از سویی دیگه تعامل با عربستان نیازمند نقشه راه است و نمی‌شوند در یک مورد، تصمیم برای روابط ایران و عربستان گرفت. عربستان به دنبال برخوردهای خصمانه علی ما است. ما نباید خودمان زمینه ایجاد محدودیت‌ها را فراهم کنیم. زیرا قطعاً هر نوع اقدام از سوی جمهوری اسلامی بر روی حج تمتع اثر خواهد گذاشت.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: بعد از اظهارات قاضی عسگر، مجدداً اعضای کمیسیون بر پیگیری و برخورد قاطع تا حد توقف اعزام حج عمره به طور موقت تاکید کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟