صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
در مصاحبه با کانال پلاس

نایب رئیس بارسا: نیمار برای چه تعویض شد؟

کد خبر: ۴۹۰۵۰۳
| |
2096 بازدید
یوردی مستره، نایب رئیس بارسلونا، در پایان دیدار تیم های بارسا و سویا، به انتقاد از لوئیس انریکه بخاطر تعویض کردن نیمار پرداخت.

به گزارش "ورزش سه"، بارسلونا در این بازی حساس و مهم، در حالیکه با دو گل از میزبانش پیش بود، در ادامه کار دو گل دریافت کرد و با تساوی زمین را ترک گفت. حالا فاصله رئال و بارسا به دو امتیاز رسیده است.

مستره در پایان این بازی به خبرنگار کانال پلاس گفت:" مساوی کردیم ولی می توانستیم برنده هم باشیم. مسی و سوارز، فرصت های خوبی برای زدن گل های بیشتر داشتند و البته سویا هم در نیمه دوم فرصت های خوبی برای گلزنی داشت. فکر می کنم با وجود مساوی، نتیجه خوبی گرفتیم. سویا در نیمه دوم خیلی فشار آورد و شرایط بازی برای ما پیچیده شد." 

مستره در مورد تعویض نیمار با ژاوی نیز گفت:" نمی دانم نیمار برای چه تعویض شد؟ او خیلی خوب بازی می کرد. علت این تعویض را باید از انریکه پرسید. حتما برای این کار دلیلی داشته است."
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟