مفتی سوریه به دولت: موضع دفاعی بس است؛ حمله کنید
بعد از کشته شدن چند نفر در شهر حلب بر اثر گلوله های خمپاره، احمد حسون مفتی سوریه روز شنبه تخریب مناطق تحت سلطه مخالفان دولت سوریه را خواستار شد.
کد خبر: ۴۹۰۴۸۳
| | 7550 بازدید
بعد از کشته شدن چند نفر در شهر حلب بر اثر گلوله های خمپاره، احمد حسون مفتی سوریه روز شنبه تخریب مناطق تحت سلطه مخالفان دولت سوریه را خواستار شد.
به گزارش خبرگزاری آلمان از دمشق ، حسون گفت : به مسؤولان می گویم داشتن موضع دفاعی دیگر کافی است باید به این مناطق حمله کنیم.
وی افزود : غیرنظامی های این منطقه باید آنجا را ترک کنند زیرا هر منطقه ای که از آن خمپاره شلیک می شود باید نابود گردد.
وی تاکید کرد : به دشمنان خدا و بشریت می گویم خون های ما و کودکان ما فراموش نمی شوند و مساجد و کلیساهای ما نقش خود را حفظ خواهند کرد.
گلوله های خمپاره از مناطق تحت کنترل نیروهای مخالف دولت سوریه حداقل 8 کشته و بیش از 50 زخمی در پی داشت.
آخرین حمله خمپاره ای به مواضع دولت سوریه در حلب 23 مارس انجام شد که به کشته شدن 21 نفر و زخمی شدن 30 تن دیگر انجامید.
جبهه النصره و گروه های دیگر به تازگی کنترل شهر ادلب را به دست گرفته اند.پیش از این شهر بصری الشام در حومه درعا به کنترل مخالفان مسلح قرار گرفته بود.
واحد مرکزی خبر
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


