مايليكهن: حرفي از بازيكن دوپينگي نزدم
سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: سياست هاي باشگاه را من تعيين نمي كنم.
محمد مايلي كهن در گفت و گو با فارس در مورد فاش شدن رقم درخواستي دستمزد بازيكنان اين تيم عنوان كرد: به بازيكنان احترام گذاشتيم كه از آنها خواستيم دستمزدهاي درخواستي خود را مطرح كنند. در كنار آن نيز ما هم رقم خودمان را بيان كرديم و هيچ مطلب خاصي نيست كه بخواهد فاش شود.
سرمربي سايپا در مورد اينكه قائم مقام باشگاه معتقد است اين اوراق محرمانه بوده، اظهار داشت: اين مسئله به سياست هاي باشگاه مربوط مي شود و من سياست هاي باشگاه سايپا را تعيين نمي كنم.
سرمربي سابق تيم ملي در مورد اينكه يك روزنامه نوشته وي تهديد كرده در صورت فاش نشدن نام بازيكن دوپينگي يك تيم تهراني بيانيه چهارمش را صادر مي كند اظهار داشت: من چنين صحبتي نكرده ام و اگر بخواهم حرفي بزنم آن را در اختيار خبرگزاري ها قرار مي دهم تا همه از آن استفاده كنند.
مايلي كهن در مورد جدايي اميرحسين پيرواني از كادر فني تيم سايپا تصريح كرد: من دستيار ندارم. همگي همكار هستيم. از اينكه ديگر در خدمت ايشان نيستيم؛ ناراحتيم. پيرواني يكي از بهترين هاست اما خوشحالم كه وي ارتقا پيدا كرده و به تيم اميد رفته است.


