کری: دستیابی به توافق نهایی دشوار است

وزیر امور خارجه آمریکا گفت:دستیابی به توافق هسته ای جامع و نهایی با ایران نیز احتمالا به اندازه دستیابی به چارچوب توافق دشوار خواهد بود.
کد خبر: ۴۸۹۷۵۹
| |
9010 بازدید
وزیر امور خارجه آمریکا گفت:دستیابی به توافق هسته ای جامع و نهایی با ایران نیز احتمالا به اندازه دستیابی به چارچوب توافق دشوار خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، جان کری در مصاحبه اختصاصی با شبکه پی بی اس گفت: ما کار بیشتری پیش رو داریم. اما ممکن است اینطور هم باشد که ما بخش سخت تر کار را پشت سر گذاشته ایم زیرا این چارچوب توافق از مانع اصلی عبور کرده است.

وزیر خارجه آمریکا با بیان این که با این حال، مطمئنم که کار روی جزئیات نیز کار دشواری خواهد بود، گفت: حل همه مسائل و رسیدن به پایان خط نیز به مشکل دستیابی به چارچوب توافق خواهد بود.

کری افزود: این توافق تضمینی برای این است که در15 تا 20 سال آینده ایران احتمالاً قادر به پیشرفت در برنامه هسته ای خود نخواهد بود و وقتی آنها به عضو مشروع تر جامعه منع تکثیر هسته ای تبدیل شوند و مشمول بازرسی ها و تحقیقات همیشگی قرار بگیرند ما به حسابرسی دست خواهیم یافت.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی