صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

طارمی: لحظه پنالتی یاد چیپ علی کریمی افتادم

کد خبر: ۴۸۹۷۴۰
| |
4380 بازدید
بهترین بازیکن بازی پرسپولیس ایران و النصر عربستان گفت: زمان زدن پنالتی به یاد علی کریمی و پنالتی چیپ او افتادم و تصمیم گرفتم که ضربه پنالتی را به صورت چیپ بزنم.

به گزارش ایسنا، مهدی طارمی که به عنوان بهترین بازیکن بازی پرسپولیس ایران و النصر عربستان انتخاب شد، درباره گلزنی خود از روی نقطه پنالتی با یک ضربه چیپ گفت: زمان زدن پنالتی به یاد علی کریمی و پنالتی چیپ او افتادم و تصمیم گرفتم ضربه خود را چیپ بزنم.

وی همچنین درباره شادی پس از گل خود نیز خاطرنشان کرد: خوشحالم که در این بازی گلزنی کردم و توانستم با خوشحالی پس از گلم جبران رفتار زشت عربستانی‌ها را در بازی رفت کردم. آن‌ها با خوشحالی پس از گل‌شان به قول خودشان سر ما را بریدند ما هم در این بازی فکر می‌کنم توانستیم سر آن‌ها را ببریم.

طارمی همچنین روز زن را به همه مادران تبریک گفت و افزود: ما از ابتدای بازی با رمز یا زهرا (س) وارد زمین شدیم و این موضوع تاثیر زیادی بر پیروزی ما در این بازی داشت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟