صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کاهش 11 درصدی تلفات جاده ای در ایام نوروز

کد خبر: ۴۸۹۱۷۰
| |
2606 بازدید

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس با اشاره به تقدیر و تشکر کمیسیون عمران مجلس از دستگاه های خدمات رسان در حوزه حمل و نقل در ایام پایانی سال 93و نوروز 94،گفت: بر اساس گزارش عملکرد ارائه شده از سوی مسئولان مربوطه در ایام نوروز تلفات جاده ای 11 درصد کاهش یافته است.

منصور آرامی در گفت و گو با خانه ملت در تشریح دستور کار جلسه امروز کمیسیون عمران مجلس گفت: امروز دومین جلسه کمیسیون عمران مجلس برگزار شد که در این جلسه گزارش عملکرد سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای،سازمان بنادر،سازمان هواپیمایی و فرودگاه ها،راه آهن و هلال احمر در ایام پایانی سال 1393 و ایام نوروزی 94 توسط مسئولان مربوطه برای نمایندگان ارائه شد.

نماینده مردم بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی آباد و خمیر در مجلس شورای اسلامی افزود: بر اساس گزارش ارائه شده حدود 8 میلیون سفر جاده ای داشتیم ،حدود 8 میلیون نفر سفر دریایی داشتند که از این رقم حدود 4 میلیون آنها سفر رفت و برگشت داشته اند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: در ایام عید و در طول سفرهای نوروزی تلفات جاده ای  حدود 11 درصد  کاهش داشته و حدود 12 درصد کاهش تصادفات داشته ایم.

وی با یادآوری تقدیر اعضای کمیسیون عمران مجلس از اقدامات انجام شده توسط دستگاه های حوزه حمل و نقل،هلال احمر و امداد و نجات در ایام نوروزی ،گفت: برخی از نمایندگان در رابطه با اقدامات و خدمات انجام شده نوروزی در حوزه حمل و نقل سوالاتی داشتند که این سوالات مطرح و از سوی مسئولان پاسخ داده شد.

آرامی افزود: دستور کار دوم جلسه امروز کمیسیون عمران مجلس تعیین تکلیف موضوع تحقیق و تفحص از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای بود که اواخر سال گذشته این موضوع طرح و پیگیری و به کمیته مربوطه ارجاع داده شد.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس یادآور شد:بر اساس بررسی های انجام شده و رای نمایندگان تصمیم بر این شد که نیازی به تفحص از سازمان راهداری نیست و این موضوع منتفی اعلام شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟