صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مکانی به باشگاه پرسپولیس رفت

کد خبر: ۴۸۸۷۶۱
| |
2690 بازدید
دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس برای پاره‌ای از توضیحات درباره رفتارهای خود قبل از بازی با راه‌آهن امروز به باشگاه پرسپولیس رفت.

به گزارش فارس، سوشا مکانی دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس که پیش از بازی این تیم مقابل راه‌آهن به دلیل در ترکیب پرسپولیس قرار نداشتن اردوی این تیم را ترک کرد امروز به باشگاه پرسپولیس فراخوانده شد و امروز به باشگاه رفت.

مکانی دو روز پیش در مصاحبه‌ای از همه عوامل باشگاه پرسپولیس به دلیل فحاشی به مربی خود و ترک اردو عذرخواهی کرد و با تغییراتی که در کادرفنی پرسپولیس رخ داده این احتمال وجود دارد که مکانی برای بازی با النصر عربستان در لیست پرسپولیس قرار بگیرد.

درخشان پیش از اینکه از پرسپولیس استعفا بدهد عنوان کرده بود یا جای او در پرسپولیس است یا مکانی و حالا با کنار رفتن درخشان از سرمربیگری پرسپولیس این احتمال وجود دارد با تذکر و یا جریمه برای این دروازه‌بان، مکانی دوباره به تمرینات پرسپولیس برگردد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟