میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

قاطبه نمایندگان پشتیبان تیم مذاکره‌کننده هستند

کد خبر: ۴۸۸۶۳۹
| |
1543 بازدید

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی گفت که قاطبه نمایندگان مجلس پشتیبان و قدردان زحمات تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان هستند.

کمال‌الدین پیرموذن در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: خوشبختانه دیپلماسی نرمش قهرمانانه که رهبری با ذکاوت تمام برای دولت مقتدر تعریف و ترسیم کرده بودند و برنامه مهم دولت و خواست مجدانه ملت بزرگ ایران اسلامی بود به بار نشست و در گفت‌وگوی شجاعانه دولت به خصوص آقای دکتر ظریف وزیر خارجه با غرب به صورت افتخارآمیزی کلید خورد.

وی خاطرنشان کرد: ملت و قاطبه نمایندگان مجلس یار، پشتیبان و قدردان زحمات طاقت‌ فرسای دولت به طور عام و آقای دکتر ظریف به طور خاص هستند و بی‌تردید تاریخ به احترام ظریف و یارانش خواهد ایستاد؛ پس ما هم این موفقیت غرورآفرین را به رهبر، ملت و دولت تبریک می‌گوییم.

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی همچنین به بار نشستن تعامل عزتخواه جمهوری اسلامی ایران با دنیا را به همه مردم ایران تبریک گفت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات