صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ونگر: اوزیل روز به روز بهتر می شود

کد خبر: ۴۸۸۶۱۰
| |
2078 بازدید
مسوت اوزیل جشن عید پاک خود را با نمایشی خیره‌کننده در لیگ جزیره تکمیل کرد.

به گزارش "ورزش سه"، توپچی‌ها در دیدار مقابل لیورپول موفق شدند حریف صاحب‌نام خود را با نتیجه پر گل 4 بر 1 از پیش رو بردارند و با این پیروزی 63 امتیازی شده و بعد از چلسی در رتبه دوم جدول قرار بگیرند. آرسنالی‌ها سه دقیقه بعد از آنکه با گل دقیقه 37 هکتور بلرین از حریف پیش افتادند، صاحب یک ضربه آزاد شدند که اوزیل این ضربه را از فاصله بیست متری با پای چپ به تور دروازه لیورپول چسباند. این گل رویایی، چهارمین گلی بود که اوزیل در فصل جاری به ثمر رساند.

ونگر در ستایش این بازیکن آلمانی گفت:" سبک بازی او همیشه باکیفیت و هوشمندانه است. علاوه بر آن پاس دادن‌هایش هم بی‌نقص بود. او پویا، انعطاف‌پذیر و فعال بین خطوط بازی کرد. هر بازیکنی دوست دارد کنار این اوزیل فوتبال بازی کند و لذت ببرد."

این مربی فرانسوی خطاب به منتقدان اوزیل هم گفت:" بعضی وقت‌ها به او انتقاد می‌کنند که از نظر بدنی به پایان دوران خود رسیده است. اما به نظر من او در مسیر درست گام برمی‌دارد و روز به روز هم بهتر می‌شود. او در زمین زحمت زیادی می‌کشد و با دیسیپلین خاصی در خدمت تیم کار می‌کند."

روزنامه "دیلی میل" چاپ لندن هم نوشت:" آرسنال تیم لحظه‌هاست و آنها با بودن مسوت اوزیل 
صاحب یک فوتبالیست فوق‌العاده‌اند. البته اگر او همیشه مثل امروز مقابل لیورپول بازی کند."
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟