صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
علی آبادی:

سهام استقلال و پیروزی در سه ماه آینده به مردم واگذار می شود

کد خبر: ۴۸۸۳۶
| |
1794 بازدید

رئیس سازمان تربیت بدنی کشور گفت: سهام باشگاههای استقلال و پیروزی سه ماه آینده به مردم واگذار می شود.

محمد علی آبادی در گفتگو با مهر در شاهرود گفت: با توجه به اینکه باشگاههای پیروزی و استقلال دو باشگاه ملی هستند که نه در داخل کشور بلکه خارج از مرزها نیز هواداران خاص خود را دارند باید طوری با این باشگاهها برخورد شود که در آینده آسیب نبینند.

وی افزود: به دنبال نامه رئیس جمهور مبنی بر واگذاری سهام این دو باشگاه به مردم بلافاصله کمیته ای متشکل از بخشهای خصوصی مثل تربیت بدنی، مدیران دو این دو باشگاه، وزارت اقتصاد و صاحبنظران تشکیل شد و قرار شد که سهام باشگاه پیروزی و استقلال به افرادی که متقاضی هستند واگذار شود.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: در رابطه با اینکه چند درصد از این سهام به مردم واگذار می شود و کیفیت آن هنوز تصمیمگیری نشده است.

علی آبادی در رابطه با واگذری اماکن ورزشی به بخش خصوصی نیز گفت: هدف از این کار درآمد زایی برای دولت نیست بلکه در راستای اصل 44 قانون اساسی با هدف کوچیک کردن دولت و متمرکز کردن آن روی کارهای اجرایی قرار شد اماکن ورزشی به مردم واگذار شود.

رئیس سازمان تربیت بدنی کشور افزود: طبق مقررات اماکن ورزشی در مزایده به بخش خصوصی اجاره داده یا فروخته می شوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟