سال آرام سنگ آهنی ها در پيش است
محمود نوریان، مدیر عامل شرکت صنعتی و معدنی چادر ملو با اشاره به وضعيت آرام سال جاری در شرکت ھای معدنی گفت:سال 94 برای سنگ آھنی ھا سال آرامی خواھد بود چراکه تقریبا موانع اصلی این شرکت ھا از جمله بھره مالکانه تا حدودی مرتفع شده است.
محمود نوریان، مدیر عامل شرکت صنعتی و معدنی چادر ملو با اشاره به وضعيت آرام سال جاری در شرکت ھای معدنی به خبرنگار بورس 24 گفت: به نظر میرسد سال جاری سال آرامی برای سنگ آھنی ھا باشد و مشکل خاصی نيست.
به گفته وی، تلاش خواھيم کرد درسال جدید به اھداف خود برسيم و اميدواریم با انجام توافقات ھسته ای شاھد رشد بيشتر سودآوری صنعت سنگ آھن باشيم.
نوریان در پاسخ به این سوال خبرنگار ما مبنی بر این که کاھش قيمت سنگ آھن در سال جاری چه ميزان روی سود شرکت موثر است ، گفت: قيمت جھانی سنگ آھن روی صادرات شرکت ھا موثر است ما در سال جاری ميزان صادرات خود را افزایش نداده ایم به ھمين دليل تغييرات سنگ آھن روی فروش و سود شرکت موثر نيست. محصولات چادرملو و گل گھر بر اساس شمش فولاد خوزستان قيمت گذاری می شوند و تغييرات قيمت شمش روی فروش این دو شرکت موثر است.


