صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

مخالفت فرگوسن با ورود بیش از حد تکنولوژی به فوتبال

کد خبر: ۴۸۷۸۳۲
| |
1642 بازدید
سرمربی پیشین منچستریونایتد مخالفت خود را با ورود بیشتر تکنولوژی به ورزش فوتبال اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، سال گذشته بود که تکنولوژی دوربین خط دروازه وارد دنیای فوتبال شد تا بتواند به داوران در گرفتن تصمیم‌های درست کمک کند.

سر آلکس فرگوسن که در دوران مربیگری در منچستریونایتد بارها به خاطر اعتراض به تصمیم‌های داوران با آنها مشاجره داشت و به خاطر اظهارنظرهایش در مورد آنها از سوی اتحادیه فوتبال انگلیس جریمه هم شد، تاکید کرد اگر تکنولوژی بیش از این وارد فوتبال شود، برای این ورزش مخرب خواهد بود.

او در این‌ باره گفت: فکر می‌کنم تکنولوژی موجب پیشرفت ورزش می‌شود اما به عقیده من نباید بیش از اندازه باشد زیرا استفاده از تکنولوژی می‌تواند از قدرت داوران در زمین مسابقه بکاهد. فکر می‌کنم در آن صورت زمین فوتبال شبیه کشتارگاهی می‌شود.

فرگوسن ادامه داد: استفاده از دوربین خط دروازه خوب است. فکر می‌کنم استفاده از آن مشکلی ندارد اما اگر بخواهیم برای تصمیم‌گیری‌ها در گرفتن خطاها و یا کارت‌های زرد و قرمز نیز از تکنولوژی استفاده کنیم، همه چیز سخت می‌شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار