نویر: دیدار با دورتموند مهم ترین بازی سال است
کد خبر: ۴۸۷۴۹۴
| | 1820 بازدید
مانوئل نویر، دروازه بان بایرن مونیخ عنوان کرد که تقابل تیمش با دورتموند در روز شنبه، مهم ترین بازی سال بایرن مونیخ است.
به گزارش "ورزش سه"، بایرن با 10 امتیاز اختلاف نسبت به ولفسبورگ، در صدر جدول بوندس لیگا قرار دارد و 31 امتیاز بیشتر از دورتموند کسب کرده است.با این حال، نویر معتقد است که این دیدار، مهم ترین دیدار سال برای بایرن است.
او گفت:" بازی کردن در دورتموند عالی است. یک جو عالی با استادیومی پر از تماشاگر. بار دیگر برای ما بازی سال خواهد بود. این بازی همیشه مثل فینال است. پس از اینکه در بازی قبل مقابل مونشن گلادباخ شکست خوردیم، این بازی اهمیت ویژه ای برایمان خواهد داشت."
روبن، ریبری و آلابا به دلیل مصدومیت در اختیار تیم نخواهند بود و نویر معتقد است که بایرن باید با این موضوع کنار بیاید.او گفت:" نمیتوان انتخاب کرد که مصدومیت چه موقع رخ دهد. باید با این واقعیت کنار بیاییم که بعضی بازیکنان بزرگ، بعضی مقاطع بزرگ فصل را از دست میدهند. باید مراقب باشیم که مصدومیت دیگری پیش نیاید ولی میدانیم که تیم بزرگی هستیم و اهداف همه بازیکنان یک چیز است."
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


