صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمله به یمن، دمیدن بر آتش فتنه در جهان اسلام است

کد خبر: ۴۸۶۴۰۵
| |
4934 بازدید
ییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس حمله عربستان به یمن را موجب دمیدن بر آتش فتنه در جهان اسلام دانست و ابراز امیدواری کرد سعودی ها در این سیاست خود که با اجازه و دستور امریکا صورت گرفته، تجدید نظر کنند.

علاءالدین بروجردی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت درباره حمله عربستان سعودی به یمن، گفت: حمله عربستان و بقیه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس -به استثنای عمان- به یمن، خلاف تمام مقررات بین المللی و نقض حاکمیت یک کشور مستقل عضو سازمان ملل و سارمان همکاری های اسلامی است.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی افزود: حمله عربستان به یمن، دمیدن بر آتش فتنه در جهان اسلام است و امیدواریم آنها هرچه سریعتر در این سیاست که با اجازه و دستور امریکا صورت گرفته، تجدید نظر کنند.

وی بیان کرد: عربستان باید بداند مردم سلحشور یمن به هیچ وجه چنین تجاوزی را برنمی تابند و تجربه تاریخی در منطقه نیز نشان داده که حتی اگر حملات نظامی با ترکیب چندین کشور صورت گیرد، خروجی آن چنین جز ایجاد نفرت و عکس العمل آن ملت و گسترش ناامنی نخواهد بود.

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس چشم انداز حمله عربستان به یمن را شکست این عملیات دانست و درباره اعلام حمایت برخی کشورهای غربی همچون امریکا از این تهاجم نظامی گفت: حمایت امریکا از این حمله بدیهی است؛ سیاست واشنگتن در جهان اسلام ایجاد درگیری، جنگ و تفرقه است و کارنامه دو دهه گذشته او در منطقه نیز موید این امر است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟