صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تکذیب خبر رسانه‌های‌سعودی درباره ناوگروه ارتش

رئیس ناوگروه سی‌وسوم نداجا خبرسازی یکی از سایت‌های وابسته به کشورهای منطقه درباره اجبار ناوگروه ایران به ترک خلیج عدن توسط ناوهای مصری را به شدت تکذیب کرد.
کد خبر: ۴۸۶۳۰۵
| |
22123 بازدید
رئیس ناوگروه سی‌وسوم نداجا خبرسازی یکی از سایت‌های وابسته به کشورهای منطقه درباره اجبار ناوگروه ایران به ترک خلیج عدن توسط ناوهای مصری را به شدت تکذیب کرد.

به گزارش تسنیم، ناخدایکم کرمانشاهی فرمانده ناوگروه سی و سه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران (نداجا) گفت: طبق برنامه پیش‌بینی شده غربی ناوگروه سی‌وسوم نداجا که اوایل بهمن ماه سال گذشته ماموریت برون مرزی خود را به مقصد شرق آسیا از اسکله منطقه یکم بندرعباس ترک کرده بود، پس از هفتاد روز دریانوردی هم‌اکنون در راه بازگشت به میهن اسلامی می‌باشد.

کرمانشاهی در پاسخ به اظهارات یکی از سایت‌های وابسته به کشورهای منطقه که ادعا کرده بود ناوهای مصری در راه ورود به خلیج عدن ناوهای ایرانی را مجبور به ترک منطقه نموده‌اند، ضمن تکذیب این ادعا اظهار داشت: در طول ماموریت با هیچ یک از شناورهای کشور مصر برخوردی نداشته و در زمان اعلام ادعای سایت مذکور در بندر کوچین کشور هندوستان حضور داشتند. 

فرمانده ناوگروه سی و سوم نداجا در ادامه افزود: ماموریت های دریانوردی نیروی دریایی ارتش در خلیج عدن جهت برقراری امنیت کشورهای تجاری و اعلام پیام صلح و دوستی برای کشورهای منطقه است. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟