صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حجم آب سدهای استان تهران کاهش یافت

آب موجود در مخزن سدهای استان تهران در پایان اسفندماه 93 در مقایسه با زمان مشابه سال گذشته 13 درصد کاهش داشته است.
کد خبر: ۴۸۶۰۵۹
| |
5450 بازدید

آب موجود در مخزن سدهای استان تهران در پایان اسفندماه 93 در مقایسه با زمان مشابه سال گذشته 13 درصد کاهش داشته است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، حجم آب موجود در مخازن سدهای تهران در پایان اسفندماه 93 به 351 میلیون مترمکعب رسیده و این درحالی است که این حجم در زمان مشابه سال پیش از آن 404 میلیون مترمکعب ثبت شده بود.

حجم آب موجود درمخزن پنج سد لار، طالقان، کرج (امیرکبیر)، ماملو و لتیان در پایان سال گذشته به ترتیب 13، 145، 55، 25 و 113 میلیون مترمکعب ثبت شد که در مقایسه با دوره مشابه سال پیش از آن 13، 11، 24، 23 و هفت درصد کاهش یافته است.

همچنین حجم آب ورودی به مخازن سدهای تامین کننده آب استان تهران در شش ماهه نخست سال آبی جاری (ابتدای مهرماه تا پایان اسفندماه 93)، 293 میلیون مترمکعب گزارش شده که این حجم نیز 13 درصد درمقایسه با زمان مشابه سال گذشته کاهش یافته است.

میزان آب ورودی به مخزن پنج سد تامین کننده آب تهران در زمان مشابه سال آبی گذشته، 337 میلیون مترمکعب بود.

از ابتدای مهرماه تا پایان اسفندماه 93 میزان آب ورودی به سد لار 89 میلیون مترمکعب، طالقان 58 میلیون مترمکعب، امیرکبیر 69 میلیون مترمکعب، ماملو و لتیان 77 میلیون مترمکعب گزارش شده است که این میزان در مدت مشابه سال آبی گذشته به ترتیب 93، 71، 75 و 97 میلیون مترمکعب ثبت شده بود.

بیشترین کاهش ورودی به مخزن دو سد ماملو و لتیان با 21 درصد کاهش در مقایسه با مدت مشابه سال آبی گذشته ثبت شده است ضمن آنکه ورودی سد لار چهار درصد، طالقان 19 درصد و کرج هشت درصد کاهش نشان می دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟