دو زخمی در شليک توپخانهای از سوريه به ترکيه
مقامات محلی ترکیه گفتند روز چهارشنبه دو نفر بر اثر انفجار یک گلوله توپ که ظاهرا از خاک سوریه شلیک شده بود در جنوب ترکیه زخمی شدند.
کد خبر: ۴۸۵۷۶۳
| | 5576 بازدید
مقامات محلی ترکیه گفتند روز چهارشنبه دو نفر بر اثر انفجار یک گلوله توپ که ظاهرا از خاک سوریه شلیک شده بود در جنوب ترکیه زخمی شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری رویترز از استانبول، دفتر استانداری هاتای با صدور بیانیه ای اعلام کرد این گلوله توپ ساعت 2 و 35 دقیقه صبح به وقت محلی (35 دقیقه به وقت گرینویچ) در بستر یک رود در شهر مرزی ریحانلی فرود آمد.
این بیانیه افزود :«بر اثر انفجار این گلوله خسارات مالی اندکی در محله نزدیک اصابت گلوله وارد آمد و دو نفر به صورت سطحی زخمی شدند.»
ترکیه مرزهایش را با سوریه در کل دوره جنگ داخلی پنج ساله این کشور باز نگه داشته است و کشمکش سوریه بارها به داخل خاک ترکیه سرایت کرده است.
بمب گذاری ها در ریحانلی در سال 2013 پنجاه کشته بر جا گذاشت.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


