صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هلاکت ابوطلحه کویتی عضو ارشد داعش

پایگاه‌های خبری نزدیک به گروه تروریستی داعش، خبر کشته شدن محمد عبدالرزاق العنزی ملقب به ابوطلحه الکویتی، مسؤول پیشین محاکم داعش را تایید کردند.
کد خبر: ۴۸۵۰۹۴
| |
9372 بازدید

پایگاه‌های خبری نزدیک به گروه تروریستی داعش، خبر کشته شدن محمد عبدالرزاق العنزی ملقب به ابوطلحه الکویتی، مسؤول پیشین محاکم داعش را تایید کردند.

به گزارش العالم، حدود دو ماه پیش گزارش هایی منتشر شد مبنی بر اینکه ابوطلحه از داعش جدا شده است، در حالی که بنا به برآورد منابع سوری، یک میلیون دلار با خود به همراه داشت.

سایت های نزدیک به داعش درباره نحوه کشته شدن ابوطلحه توضیحی نداده اند و طرفداران او فقط به ایجاد "هشتگ" با نام و عکس او اکتفا کردند و این مساله شک و تردیدهایی را درباره کشته شدن وی به ویژه پس از صحبت درباره جدا شدن او از داعش و فرارش به ترکیه ایجاد کرده است، هرچند انتشار عکسی از جنازه منسوب به وی، احتمال صحت خبر را افزایش می دهد.

گروه تروریستی داعش در زمان جدایی ابوطلحه، تلاش کرد تا خبر جدا شدن ابوطلحه از این گروه را مخفی کند و با انتشار تصویری به همراه گزارشی مصور از او مدعی شد که وی همچنان به داعش وفادار بوده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟