رونق رایزنی های دوجانبه در لوزان

وقتی که ظریف - کری برنامه ای برای دیدار و گفت و گو ندارند، رایزنی های دو و چند جانبه در حاشیه مذاکرات لوزان رونق می گیرد: ایران با روسیه و چین، چین و روسیه، ایران با فرانسه و انگلیس و آلمان ، روسیه و فرانسه.
کد خبر: ۴۸۴۷۹۸
| |
3671 بازدید
 وقتی که ظریف - کری برنامه ای برای دیدار و گفت و گو ندارند، رایزنی های دو و چند جانبه در حاشیه مذاکرات لوزان رونق می گیرد: ایران با روسیه و چین، چین و روسیه، ایران با فرانسه و انگلیس و آلمان ، روسیه و فرانسه.

به گزارش ایرنا، سرگئی ریابکوف با سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی معاونان وزیر خارجه ایران رایزنی کرد. وانگ یی معاون وزیر خارجه چین در 1+5 هم به دیدار معاونان وزیر خارجه ایران رفت.

همزمان خبر رسید که معاونان وزیران خارجه روسیه و فرانسه هم با یکدیگر گفت و گو کردند.

معاونان وزیر خارجه ایران تا ساعتی دیگر با نمایندگان فرانسه ، انگلیس و آلمان و نیز هلگا اشمید معاون هماهنگ کننده اتحادیه اروپا دیدار و گفت و گو می کنند.

انتظارمی رود این رایزنی ها به کاهش فاصله طرفین در موارد اختلافی باقی مانده کمک کند.

تیم مذاکره کننده ایران از روز یکشنبه برای مذاکرات هسته ای در لوزان بسر می برد. طبق برنامه از پیش تعیین شده، این دور ازمذاکرات روز جمعه به پایان خواهد رسید.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت